Het Informatiepunt is het gezicht van de bewonersorganisatie

Medewerkers infopunt

Onze vrijwilligers bezetten op werkdagen het Infopunt van 13.30 – 15.30 uur. Het Infopunt is telefonisch bereikbaar onder 010 420 65 76, maar u mag ook een bericht inspreken op onze voicemail. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier, volledig invullen en gelijk versturen.
Wat kunnen de vrijwilligers van het Infopunt zoal voor u doen?

  • Advies geven of doorverwijzen naar de juiste instanties.
  • We hebben allerlei folders van activiteiten in en rondom Ommoord en ook Ommoord Nieuws en de Oud Rotterdammer.

WELKOM
Verder bent u altijd welkom, ook voor een gesprekje of een luisterend oor. Logo Infopunt

Het Infopunt vervult een informatieve taak in de wijk

Zes vrijwilligers bezetten het Infopunt, dat vijf werkdagen van 13.30 tot 15.30 is geopend. Bewoners vinden het prettig als ze gewoon in Ommoord ergens heen kunnen met hun vragen. De vrijwilligers van het Infopunt hebben in de loop der tijd al voor veel vragen een oplossing gevonden. Er komen ook bewoners langs die niet zo handig zijn met internet, dan helpen we hen bijvoorbeeld met het zoeken van informatie.
Zit u tijdelijk, door bv. echtscheiding, even zonder geld voor boodschappen dan kan het Infopunt u doorverwijzen naar een oplossing voor deze lastige situatie.

Via ons kantoor en informatiepunt in de hal van wijkgebouw de Romeynshof zijn wij voor iedereen bereikbaar. Het Infopunt vervult een informatieve taak maar op deze website vindt u een groot deel van de veelgestelde vragen terug waar u direct mee aan de slag kunt.


Infopunt: Romeynshof, Stresemannplaats 8, 3068 JL Rotterdam  Grotere kaart bekijken