Opzoomeren


Ommoordse Voorleesweek Opzoomer Mee komt eraan

ROTTERDAM – Opzoomer Mee organiseert ook dit voorjaar een Voorleesweek in de Albert Heijn op de Hesseplaats in Ommoord. In de periode van 11 t/m 18 juni wordt er door vrijwilligers voorgelezen uit spannende boeken aan de Ommoordse kleuters.

Groepen kinderen van Kinderdagverblijven de Teddybeer en Ajakabaja en BSO Geelkruid horen de mooiste verhaaltjes voorgelezen door lieve voorlezers uit Ommoord. De Bibliotheek Ommoord zorgt voor bijpassende boekjes.

Zo is het twee keer per jaar voorlezen in Ommoord. Nu in deze Voorleesweek en in het najaar in de Kinderboekenweek. Ondertussen bijna een traditie en een prima Ommoordse samenwerking met AH, Opzoomer Mee, de Bibliotheek, de Kinderdagverblijven, Margo Odijk , die het geheel voorbereidt en de voorleesvrijwilligers. Een succes voor de kinderen.

De meeste groepjes worden ‘s-morgens voorgelezen en AH zorgt voor een lekkernij, gezond snoepgoed, en een aardigheidje. Ziet u een groepje kinderen voorgelezen worden en uw kleintje wil ook graag aanschuiven, schroom dan niet uw kindje mee te laten genieten. Er is altijd wel een stoeltje vrij om ook geboeid mee te luisteren.

Wilt u weten wanneer er voorgelezen wordt? Bel Danielle ‘s-morgens bij de AH op 010-4212910.

Laatste berichten BOO


Filter op onderwerpen
Programma zomer 2017De aanpak van het ‘Lief en Leed Team’ op TV in Nieuwsuur.

Steeds meer ouderen blijven langer thuiswonen. In de flat aan de Anatole Franceplaats is het merendeel van de bewoners tussen de 60 en 95 jaar. Vaak hoe ouder hoe eenzamer. Naast de huismeester Rinus van Veen speelt het ‘Lief en Leed Team’ in de flat een belangrijke rol. Het ‘Lief en Leed Team’ doet er
Read MoreLief en Leed verrast bewoners van het Buntgras!Opzoomeren Anatole Franceplaats

Een tafel voor de Anatole Franceplaats, een tafel voor de Söderblomplaats en een tafel voor de Tagoreplaats. Zestig bewoners met het hart, hoofd en handen op de goede plaats. Lieve mensen die elke week de straat en tuin afvalvrij maken, die buren naar het ziekenhuis of dokter rijden, het Opzoomeren organiseren, eenzame buren laten meedoen.
Read MoreLief en Leed in Huis van de WijkMooie afsluiting seizoen zondagmiddagconcerten Ommoordse veld

Zondag 11 september hebben we het vijfde seizoen van de zondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld afgesloten met een klassiek concert door hele jonge musici, ‘I Musici Giovani’. Giovani met één n staat niet voor de jongensnaam Jan, dat is met dubbel n, maar het betekent jeugd. Dat was heel toepasselijk want de musici varieerden deze
Read More