Opzoomeren


Ommoordse Voorleesweek Opzoomer Mee komt eraan

ROTTERDAM – Opzoomer Mee organiseert ook dit voorjaar een Voorleesweek in de Albert Heijn op de Hesseplaats in Ommoord. In de periode van 11 t/m 18 juni wordt er door vrijwilligers voorgelezen uit spannende boeken aan de Ommoordse kleuters.

Groepen kinderen van Kinderdagverblijven de Teddybeer en Ajakabaja en BSO Geelkruid horen de mooiste verhaaltjes voorgelezen door lieve voorlezers uit Ommoord. De Bibliotheek Ommoord zorgt voor bijpassende boekjes.

Zo is het twee keer per jaar voorlezen in Ommoord. Nu in deze Voorleesweek en in het najaar in de Kinderboekenweek. Ondertussen bijna een traditie en een prima Ommoordse samenwerking met AH, Opzoomer Mee, de Bibliotheek, de Kinderdagverblijven, Margo Odijk , die het geheel voorbereidt en de voorleesvrijwilligers. Een succes voor de kinderen.

De meeste groepjes worden ‘s-morgens voorgelezen en AH zorgt voor een lekkernij, gezond snoepgoed, en een aardigheidje. Ziet u een groepje kinderen voorgelezen worden en uw kleintje wil ook graag aanschuiven, schroom dan niet uw kindje mee te laten genieten. Er is altijd wel een stoeltje vrij om ook geboeid mee te luisteren.

Wilt u weten wanneer er voorgelezen wordt? Bel Danielle ‘s-morgens bij de AH op 010-4212910.

Laatste berichten BOO


Filter op onderwerpen
Opzoomeren RotsheideProgramma zomer 2017

Binnenkort begint de reeks zomerzondagmiddagconcerten op de Blijde Wei weer. Het programma van deze zomer is nu bekend. Zet de data vast in uw agenda! Muzikaal talent uit Ommoord en directe omgeving presenteert zich ook deze zomer tijdens 5 zondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld op kinderboerderij De Blijde Wei. De concerten beginnen om 15.00 uur.
Read MoreDe aanpak van het ‘Lief en Leed Team’ op TV in Nieuwsuur.Lief en Leed verrast bewoners van het Buntgras!

Lief en Leed is een programma van de gemeente Rotterdam om burenhulp te stimuleren en te ondersteunen. Buren gedag zeggen, helpen als buren met zware tassen lopen te sjouwen, post aanpakken, sleutels uitwisselen, samen de straat en de tuin schoonhouden, aardigheid en hulp voorzieke buren, of gewoon jarige buren, burenmantelzorg of een troostend woord. Vanwege
Read MoreOpzoomeren Anatole FranceplaatsLief en Leed in Huis van de Wijk

Het was vroeger zo gewoon burenhulp. Nu zijn er programma’s, zoals het “Lief en Leed” van de Gemeente Rotterdam. Een programma om burenhulp te stimuleren en te ondersteunen. Buren gedag zeggen, helpen als buren met zware tassen lopen te sjouwen, post aanpakken, sleutels uitwisselen, samen de straat en de tuin schoonhouden, aardigheid en hulp voor
Read More