Opzoomeren


Ommoordse Voorleesweek Opzoomer Mee komt eraan

ROTTERDAM – Opzoomer Mee organiseert ook dit voorjaar een Voorleesweek in de Albert Heijn op de Hesseplaats in Ommoord. In de periode van 11 t/m 18 juni wordt er door vrijwilligers voorgelezen uit spannende boeken aan de Ommoordse kleuters.

Groepen kinderen van Kinderdagverblijven de Teddybeer en Ajakabaja en BSO Geelkruid horen de mooiste verhaaltjes voorgelezen door lieve voorlezers uit Ommoord. De Bibliotheek Ommoord zorgt voor bijpassende boekjes.

Zo is het twee keer per jaar voorlezen in Ommoord. Nu in deze Voorleesweek en in het najaar in de Kinderboekenweek. Ondertussen bijna een traditie en een prima Ommoordse samenwerking met AH, Opzoomer Mee, de Bibliotheek, de Kinderdagverblijven, Margo Odijk , die het geheel voorbereidt en de voorleesvrijwilligers. Een succes voor de kinderen.

De meeste groepjes worden ‘s-morgens voorgelezen en AH zorgt voor een lekkernij, gezond snoepgoed, en een aardigheidje. Ziet u een groepje kinderen voorgelezen worden en uw kleintje wil ook graag aanschuiven, schroom dan niet uw kindje mee te laten genieten. Er is altijd wel een stoeltje vrij om ook geboeid mee te luisteren.

Wilt u weten wanneer er voorgelezen wordt? Bel Danielle ‘s-morgens bij de AH op 010-4212910.

Laatste berichten BOO


Filter op onderwerpen
Midzomer Opzoomeren in OmmoordKunst in Ommoord

Het is anders geworden op de Ommoordse President Rooseveltweg. Sinds deze maand staan er op de drie binnen-rotondes van de President Rooseveltweg, midden tussen het langsrijdende verkeer, kunstwerken in primaire kleuren. Deze drie kunstwerken zijn van de Ommoordse bewonersstichting De Witte Bollen, die deze begin 2018 overnam van de Gemeente Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de kunstwerken Lees hier verder…OPEN Rotterdam sprak met een aantal actieve OmmoordersGrasbuurt Kerstborrel Review: Let it snow!

Sneeuw! Wat een mooi plaatje! Bewoners van de Grasbuurt in Rotterdam hebben de sneeuw van zondag 10 december 2017 getrotseerd en zijn onder de tent een hapje en een drankje komen halen. We zijn iets eerder begonnen dan gepland om gebruikt te maken van het mooie winterse plaatje. De opkomst was boven verwachting daar we Lees hier verder…Buntgras gezellig bij een vuurkorfOpzoomeren Rotsheide

Het opzoomeren kenmerkt zich door eigen initiatieven van bewoners in hun straat. Deze doe het zelf activiteiten zijn vooral gericht op ontmoeting en kennismaking en worden vaak gekoppeld aan praktische initiatieven gericht op bijvoorbeeld schoon of kinderen. Gisteren hadden wij een zeer geslaagd straatdiner (opzoomeractiviteit) met als thema “Grieks”. De kinderen waren Grieks verkleed en Lees hier verder…